Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ásványvíz - Külföldi elismerések képes leírás - Ásványvíz.tlap.hu
részletek »

Ásványvíz - Külföldi elismerések - Ásványvíz.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: asvanyviz.tlap.hu » Ásványvíz - Külföldi elismerések
Keresés
Találatok száma - 4 db
Magyar ásványvizek II.

Magyar ásványvizek II.

Hogy az ásványvízpiac hoz-e akkora profitot, amely kiemelkedő marketingköltést tesz lehetővé, vagy éppen a piac szereplői a kommunikáció terén is igyekeznek egymásra licitálni, azt még a lapunk által megkérdezett reklámszakemberek sem merték eldönteni. Mindenesetre tény: a világhírű labdarúgót, a portugál Luis Figót nem az Országház szépsége csalta Budapestre, mi több, nem is a főváros, hanem a Kecskemét melletti Szentkirály volt múlt havi látogatásának célja. Reklámfilmet forgatott az öt éve szinte ismeretlen, ma pedig az egyik vezető piaci szereplő Szentkirályi Ásványvíz Kft. palackozóüzemében. Bár a 'Hegylakó' Christopher Lambert hamarabb tett látogatást Visegrádon, ahol a vár ódon környezetében forgatták a dunakeszi Pet-Pack Kft. ásványvízmárkája, a Visegrádi imázsfilmjét. Ez esetben is igaz, hogy egy korábban kis forgalmú, majd rövid idő alatt a piacvezetők közé került termék filmjéről van szó, amelynek sugárzását pár héten belül kezdik majd meg. Úgy tudjuk, hamarosan egy hollywoodi nagyágyú, Keanu Reeves is megjelenik az egyik magyar márka reklámjában, ám azt még titok övezi, hogy kiében. Mivel csak a legnagyobbaknak futja a Mátrix sztárjának gázsijára, így vélhetően egy nemzetközi italoscég magyar leánycége szerződtette a nők bálványát.

Ásványvízben vezető

Ásványvízben vezető

Az ásványvízgyártók az idei év első négy hónap értékesítési eredményei alapján a válság ellenére is optimisták: abban bíznak, hogy a piac már túljutott a mélyponton, és három-négy százalékos enyhe mennyiségi növekedéssel számolnak 2009-re. Bizakodásukat az idei évre előre jelzett forró nyárra alapozzák.

Magyar ásványvíz a világ legjobbja

Magyar ásványvíz a világ legjobbja

Magyar siker született az idei párizsi ásványvíz világkiállításon, a szénsavmentes kategóriában a világ legjobb vizének a Duna-Tisza közén működő Szentkirályi Ásványvíz Kft. terméke bizonyult. Magyar siker született az idei párizsi ásványvíz világkiállításon, a szénsavmentes kategóriában a világ legjobb vizének a Duna-Tisza közén működő Szentkirályi Ásványvíz Kft. terméke bizonyult; az ásványvíz Oscar-díjat csütörtökön veszi át Balogh Levente ügyvezető igazgató Párizsban - közölte Balogh Sándor, a cég alapító tulajdonosa.

Szentkirályi elismerés

Szentkirályi elismerés

Három aranyérem Athénban! Újabb rangos, világszintű szakmai elismerések a Szentkirályi minőségnek 2012. június 5., Szentkirály, Budapest - A Szentkirályi mindhárom nevezett ásványvize világdíjas lett a június 3-4. között, Athénban rendezett Monde Selection eseményen. A 80 országból pályázó több mint 3 000 termék közül a Szentkirályi szénsavas és az enyhe ásványvize Pálmalevelekkel Díszített Aranymedált (nagyarany, grand gold), a szénsavmentes terméke pedig aranyérmet (gold) kapott. A hazai, minőségi ásványvíz-fogyasztási kultúra fellendítését jelentősen befolyásoló piacvezető ásványvízmárka ezzel tovább fokozta eddig is töretlen szakmai sikereit.

Tuti menü