Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ásványvíz - Márkák képes leírás - Ásványvíz.tlap.hu
részletek »

Ásványvíz - Márkák - Ásványvíz.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: asvanyviz.tlap.hu » Ásványvíz - Márkák
Keresés
Találatok száma - 10 db
Alba Mineral

Alba Mineral

A székesfehérvári ásványvizek története: Székesfehérvár, a Dunántúl központjában fekszik, fontos kereskedelmi köz- és vasúti útvonalak csomópontjában. A város hagyományosan híres az ásványvizeiről, melyről Mátyás király kódexei is említést tesznek. Már a XIX. században kiadott útikönyvek is felhívták az utazók figyelmét arra, hogy a 'Királykútnál' frissítő hatású vízzel olthatják a szomjukat és a további utazásuk idejére feltétlenül lássák el magukat az életet adó vízzel. A város közterén lévő Rózsáskerti kút vizét jótékony gyógyhatása és különlegesen ízletes aromája miatt, még napjainkban is rendszeresen fogyasztják.

Maspex Olympos

Maspex Olympos

A Kiskunság szívében, Nyárlőrincen található a Maspex Olympos Kft. három hektáros területe, ahol gyümölcsfeldolgozás, ásványvíz- és üdítőital gyártás, raktározás és kiszállítás folyik. A Maspex Olympos Kft a Maspex Wadowice csoport tulajdonában lévő Maspex Hungary Kft. és a korábban görög tulajdonú Olympos-Top Kft. összeolvadásával jött létre 2005 elején. Így a cég portfoliójában nemcsak hazai, hanem Lengyelországban gyártott termékek is szerepelnek. 2005. végén került a cégcsoporthoz a magyar ásványvízpiac egyik legrégebbi védjegye az Apenta ásványvíz- és üdítőital márka, amelynek töltése a nyárlőrinci gyárban történik. A Maspex Wadowice csoport vezetése alatt lévő vállalkozás, mintegy 200 szakképzett alkalmazottjával, a maximális higiéniai követelményeknek megfelelő, csúcsmodern technikával készíti kiváló minőségű termékeit. A cég üdítő italokat, gyümölcsleveket, ásványvizet és instant termékeket is forgalmaz. A cég portfoliójába tartoznak a Kubu gyümölcsitalok, a TopJoy gyümölcslevek, az Apenta ásványvizek és természetes ásványvíz alapú üdítők, az Olympos citromlevek és gyümölcsitalok, a LaFesta kávéspecialitások és forró csokoládék, a Brumi kakaó, az Ekland instant tea, és a Coffeeta kávékrémpor.

Borsodi Víz

Borsodi Víz

Az 1959-ben végzett bányafeltárások eredményeként nagy sókoncentrációjú természetes szénsavas vízbázisra leltek. A 262 méter talpmélységű kútból napi 144 000 liter víz termelhető. A víz minősítése kalciumot és magnéziumot is tartalmazó alkálihidrogénkarbonátos és szulfátos ásványvíz, és 1970 óta kerül kereskedelmi forgalomba. Az akkori kapacitás évi egy-másfélmillió liter volt.

Medaqua

Medaqua

Parádi ásványvíz: Rendkívül alkalmas a folyadék- és sóveszteség gyors pótlására. Mivel az ásványvíz bőven tartalmazza nemcsak a kalciumot, hanem a szervezetben annak beépítését segítő egyéb mikroelemeket (fluor ...stb.) is, így serdülőkorban elősegíti a csontok és fogak képződését, illetve megakadályozza azok pusztulását, ritkulását (terhesség, idős kor).

Monte Clara

Monte Clara

A latorpusztai forrás vize kémiai és mikrobiológiai összetétele alapján a legszigorúbb egészségügyi követelményeknek is megfelelő forrásvíz. Alacsony nátrium tartalma miatt a szív- és érrendszeri betegségben, a magas vérnyomásban szenvedők, valamint kismamák és kisgyermekek is korlátozás nélkül fogyaszthatják. Nagyobb mennyiség bevitele esetén sem kell tartani a számos más ásványvíz rendszeres ivásakor kialakuló vízháztartási zavaroktól, illetve a magas nátrium tartalom okozta szív- és érrendszeri betegségek, valamint a magas vérnyomás kialakulásától.

Parádi kénes gyógyvíz

Parádi kénes gyógyvíz

A Csevice forrás gyógyvizét tehát több mint 200 éve használják különféle emésztőszervi megbetegedések kezelésére. Egyaránt alkalmas savtúltengéssel járó gyomor- és bélbetegségekben, valamint savhiányos gyomor- és bélhurutban. A gyomornedv elválasztást fokozó, vagy csökkentő hatás attól függ, hogy fogyasztása éhgyomorra, vagy étkezés közben történik. Két órával étkezés előtt fogyasztva az alkalikus gyógyvíz csökkenti a gyomornedv elválasztást, a táplálékkal együtt, vagy után fogyasztva azonban fokozza. Ezért tehát egyaránt alkalmas savtúltengéssel járó gyomor- és bélbetegségek, valamint savhiányos gyomor- és bélhurut gyógyítására attól függően, hogy étkezés előtt, közben vagy után fogyasztjuk.

Magyar Ásványvíz Szövetség

Magyar Ásványvíz Szövetség

A Magyar Ásványvíz Szövetség és Terméktanács felelőssége teljes tudatában kijelenti, hogy a tagjai által palackozott ásványvizek értékes, egészséges, tiszta, biztonságos és környezetbarát élelmiszerek, fogyasztásuk mindenkinek ajánlott.

Monti

Monti

Az alacsony nátriumtartalmú és kiváló ásványianyag-összetételű monti minősített természetes ásványvíz a Káli-medence tőszomszédságában, Monostorapátiban 200 méter mélyről tör felszínre. A több mint 20 éve változatlan vízminőség azt igazolja, hogy a Kapolcs-völgyi térség felszíni környezeti hatásokra való érzékenysége alacsony és a kút kiképzése, hidrogeológiai védőterület kialakítása hosszú távon is biztosítja a vízadó réteg védettségét.

Nestlé Aquarel

Nestlé Aquarel

A Nestlé Aquarel tiszta és finom forrásvíz, amely megfizethető áron biztosítja a teljes családja számára az egészséges hidratációt. A Nestlé Aquarel-t Magyarországon 2002-ben vezették be. A víz természetes forrásait idézve, a Nestlé Aquarel számára Magyarországon kiválasztott forrást helyi fa- vagy virágfajta alapján nevezték el: Cédrus. A Nestlé Aquarel források védett területeken találhatók. Mielőtt a forrásvíz a felszínre jutna , hosszú utat tesz meg a föld alatt a kőzetrétegek között, amelyek természetes módon megtisztítják. A Nestlé Aquarel-t helyben palackozzák, és a Nestlé Minőségügyi Rendszerben kidolgozott szigorú ellenőrzésnek vetik alá, ami garantálja a kiváló minőséget.

Hirdetés
Aquaenergy - ásványvíz akció

Aquaenergy - ásványvíz akció

Az Aqua Energy Kft. 2008. óta foglalkozik többféle márkájú palackos és ballonos ásványvíz, forrásvíz, lúgos ásványvíz, egészségmegőrző víz forgalmazásával, valamint házhozszállításával Budapesten és Pest megye bizonyos területein. Az általunk forgalmazott ballonos vizekhez, különböző típusú vízadagolókat, szódagépeket biztosítunk ügyfeleink számára, melyekhez szervízhátteret, gyors és megbízható kiszolgálást nyújtunk! Kínálatunkban mindenki megtalálhatja az igényeinek és elvárásainak legjobban megfelelő terméket, melyekhez kedvező árakat és folyamatos akciókat biztostunk! Keressenek minket bizalommal ügyfélszolgálatunk elérhetőségein!

Tuti menü