Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ásványvíz linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Asztali - Original [5. oldal]
részletek »

Ásványvíz képes leírás: Asztali - Original [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: asvanyviz.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 87 db
Asztali vízadagoló

Asztali vízadagoló

A tiszta vezetékes víz az Ön cégénél is kimeríthetetlen mennyiségben áll rendelkezésre minden logisztikai ráfordítás és egyéb költség nélkül. Friss, tiszta ízét nehéz felülmúlni. Kínálja vendégeit és kollégáit onnan, ahol azt a leggondosabban kezelik és emellett finom is. Különböző tanulmányok és tesztek támasztják alá kétséget kizáróan, hogy a vezetékes víz ízét tekintve megállja a helyét bármilyen összehasonlításban. Mindent megteszünk azért, hogy a legigényesebb elvárásoknak is megfeleljünk. Minőségi előírásunknak megfelelően rendszeresen tisztítjuk, és higiéniai ellenőrzésnek vetjük alá készülékeinket. Készséggel kötünk egyénre szabott szervizszerződést Önnel, függetlenül attól, hogy bérli vagy megvásárolta a gépünket. Keressen bizalommal, szervizcsapatunk készséggel áll az Ön rendelkezésére.

Hungaricum - Rajos szikvíz

Hungaricum - Rajos szikvíz

Garantáltan hagyományos különleges Szikvíz, szódavíz, vízadagoló automaták! Cégünk a Rajos Kft 1997 óta foglalkozik szikvízkészítéssel és ballonos vízpalackozással. Partnereink között üdvözölhetünk több állami intézményt és számos nagyvállalatot. Új termékünk a régi hagyományos egy literes üveges szóda, korszerű rozsdamentes fém szifonfejjel! Ajánljuk figyelmébe minden étterem és vendéglátóhely vezetőjének! Részletek a Magyar Élelmiszerkönyvből Szikvíznek (szódavíznek) csak olyan terméket szabad nevezni, amely szifonfejes palackba, vagy szifonfejes felvezető szárral ellátott szikvizes ballonba van töltve. A jó szifonfej biztosítja a tökéletes zárást, és a szódavíz egyenletes, élvezhető minőségét a palackban lévő utolsó cseppig, megkülönböztetve a szikvizet minden más hasonló - csavarzáras kupakkal lezárt - terméktől, garantálva egyben a zárt rendszert a töltéstől a vásárlóig és vissza. A szikvízből ugyanis - a zárt rendszernek köszönhetően - a használat során olyan csekély mennyiségű szén-dioxid távozik csak, hogy a víz szénsavtartalma, kellemes savanykás íze gyakorlatilag a palack egész tartalmában azonos. A szikvíz fogalom-meghatározását, minőségi követelményeit, vizsgálati módszereit az MSZ 8808:1995 Szikvíz szabvány tartalmazza.

Viola - Aqua Ásványvíz

Viola - Aqua Ásványvíz

A Viola-Aqua ásványvíz 2011. júliusától kerül forgalomba a Viola-Aqua Kft. jóvoltából azzal a céllal, hogy e termék fogyasztásával is támogatáshoz jusson az Újpest FC. Vizet ugyanis szinte minden ember fogyaszt. Akkor pedig miért ne fogyasztana olyat, amellyel közvetlenül támogatja szeretett csapatát? De nem csak a magánszemélyeket, családokat, hanem a cégeket is szeretnénk ily módon megszólítani. Sok cég vásárol ásványvizet és sokan vannak ezek közül, akik nem tudják a vállalkozásukkal támogatni szeretett csapatukat. Így viszont erre is lehetőség nyílik! Aki eddig, bár szerette volna, de nem tudta milyen formában támogathatná csapatát, most a Viola-Aqua ásványvíz fogyasztásával megteheti! A támogatás pedig mindig, minden formában jól jöhet! Támogassuk őket együtt, hogy a szlogenünk valósággá váljon!

Pi- víz és Pi- technológia

Pi- víz és Pi- technológia

16 éves szakmai tapasztalatunkkal természetes alapú termékekkel segítünk a mozgásszervi, keringési, kiválasztási, hormonális és emésztési problémák megoldásában és megelőzésében. Az a fontos, hogy minél szélesebb körben ismertek legyenek a tények, hogy az emberek tudjanak róla, hogy milyen fantasztikus dolog van a kezünkben. Üzletünkben helyben előállított, forrásvíz minőségű Pi-víz és lúgos víz kapható. De van például már Pi-olajunk és Pi- borunk is. A tervek között szerepel még hogy üzletünkben hamarosan kapható lesz Pi- méz, Pi- tej és Pi- sajt is. Reméljük, Önt is hamarosan vevőink között tudhatjuk. Ásványvíz? Pi- víz és Pi- technológia.

Szódagép

Szódagép

Nem fogyaszt csapvizet soha? Most már a háztartási víztisztító gépeknek köszönhetően lakásában is minden percben fogyaszthat egészséges ivóvizet. Hihetetlenül fontos, hogy elég vizet juttassunk a szervezetünkbe, ezért tanácsolják rengetegen az ásványvíz ivását. Nem kell több száz forintért üveges vizeken vásárolnunk, hiszen a háztartási víztisztító berendezés használatával szénsavmentes víz és szénsavas csapolása ugyanúgy lehetséges. A szódagép már elengedhetetlen kelléke egy munkahelynek, de otthon is tökéletesen használható, hiszen a vízhálózatra kapcsolható, így minden alkalommal egészséges és tiszta vizet ihatunk. A Vízszűréstechnika honlapján minden hasznos információt megtalál a szódagép használatával kapcsolatban. Gondoljon az egészségére, igyon friss megszűrt vizet mindennap!

Vajon az ásványvíz a megoldás?

Vajon az ásványvíz a megoldás?

Bizonyára sokakat elrettentett, amit a csapvízről írtam előző levelemben. Az egyenes logikus következtetés az lenne, hogy ha inni kell, akkor nem marad más választásunk, mint az ásványvíz. Mi is valójában az ásványvíz? Ásványvíz olyan felszín alatti, természetes és/vagy védelmi intézkedésekkel védett víztartó rétegből feltárt vagy nyert, természeténél fogva tiszta, mikrobiológiai és kémiai szempontból emberi egészségre ártalmatlan víz, amelyben éves átlagértékben az oldott ásványianyag-tartalom eléri, vagy meghaladja az 1000 mg/litert.

Szentkirályi elismerés

Szentkirályi elismerés

Három aranyérem Athénban! Újabb rangos, világszintű szakmai elismerések a Szentkirályi minőségnek 2012. június 5., Szentkirály, Budapest - A Szentkirályi mindhárom nevezett ásványvize világdíjas lett a június 3-4. között, Athénban rendezett Monde Selection eseményen. A 80 országból pályázó több mint 3 000 termék közül a Szentkirályi szénsavas és az enyhe ásványvize Pálmalevelekkel Díszített Aranymedált (nagyarany, grand gold), a szénsavmentes terméke pedig aranyérmet (gold) kapott. A hazai, minőségi ásványvíz-fogyasztási kultúra fellendítését jelentősen befolyásoló piacvezető ásványvízmárka ezzel tovább fokozta eddig is töretlen szakmai sikereit.

Mit kell tudni az ásványvízről?

Mit kell tudni az ásványvízről?

A természetes ásványvíz Magyarország nemzeti kincse, nagyon értékes, egészséges, eredeténél fogva tiszta, minden kémiai és mikrobiológiai szennyeződéstől és emberi beavatkozástól mentes, természetes élelmiszer. A táplálkozási, valamint általánosan az emberi szervezet életműködése szempontjából kedvező összetételben és kedvező mennyiségben tartalmaz ásványi anyagokat, makro- és mikroelemeket. Szigorú követelményeknek kell megfelelnie egy víz minőségének ahhoz, hogy természetes ásványvíznek nevezhessék, és ezt a megfelelőséget hivatalos hatóság, az Országos Gyógyhelyi és Gyógyfürdőügyi Igazgatóság elismerése bizonyítja.

Italautomata

Italautomata

Italautomatával a mindennapok során gyakran összefutunk. Sokan is használják, mivel milyen jól esik egy gyors hűs ital elfogyasztása egy meleg nyári napon, vagy éppen egy meleg ital elfogyasztása a zord időben. Az oldalon minden olyan linket megtaláltok ami az Italautomata témakörrel kapcsolatos. Megpróbáltunk minden olyan témakört reprezentálni ami lényeges, az összes általunk ismert italautomata forgalmazót, szervizet összegyűjtöttük a számodra, jól szelektált dobozokban, ami lefedi a téma iránt való érdeklődést!

Hirdetés
Platinus Aqua vízlágyító

Platinus Aqua vízlágyító

Képzelje el, hogy egy csodálatos alpesi kiránduláson vesz részt! Tiszta, kék égbolt, körben csodás hegyek, zöldellő fennsíkok. A túra alatt igencsak megszomjazott. Egyszer csak megpillant egy csillogó, kristálytiszta vizű magashegyi forrást. Megtölti a kulacsát, majd - a természet lágy ölén - élvezettel kortyolgatja el a finom, éltető nedűt... A kristálytiszta vizet előállító Platinus Aqua víztisztító készüléket munkatársaink egy óra alatt üzembe helyezik az Ön konyhájában. Ez a fordítottozmózis-technológiával működő, mosogatószekrénybe építhető, tárolótartállyal és külön csappal ellátott vízszűrő berendezés automatikusan működik, így a használat során Önnek mindössze egyetlen feladata marad: megnyitni a csapot ahhoz, hogy tiszta vízhez jusson.

Ballonos vízről

Ballonos vízről

1 Mitől ásvány? A természetes ásványvíznek (kémiai és mikrobiológiai szempontból is) tisztának kell lennie, valamint literenként legalább 1000 mg ásványi anyagot kell tartalmaznia. A szabályozás szerint ásványvíz az is, amely ennél az értéknél kevesebb oldott anyagot tartalmaz, de egy vagy több összetevőben különösen gazdag. 2 A magyarországi ásványvizek alapvetően három csoportba sorolhatók: kalcium-, magnézium-, illetve hidrogénkarbonátos vizeink vannak. Mindennapi fogyasztásra ezek közül utóbbiak a legalkalmasabbak, ezen belül is a szénsavmentes változatok. 3 Üdítő kortyok? A hazai vezetékes ivóvíz általában túl sok oldott anyagot tartalmaz, ezért nem szabad bármekkora mennyiségben fogyasztani. A mérsékelt ásványianyag-tartalmú ásványvizek összetétele azonban természetes eredetüknél fogva kiegyensúlyozott, ezért jobban oltják a szomjat, mint a csapvíz. Javasolt mennyiség: legalább napi 1,5 liter. 4 A több jobb? Nem mindig! A sok oldott anyagot tartalmazó vizekből nem szabad túl sokat inni, mert a fölös mennyiségű ásványi anyag később problémákat okozhat. A nagy fluortartalmú vizek éveken át fogyasztva például a csontanyagcsere zavarát idézhetik elő. Inkább olyan fajtát válassz, amelyben egyetlen anyag sem szerepel túlzott mennyiségben. Ezek arányát keresd a címkén!

Vízszűrő kancsók, vízlágyító sótabletta!

Vízszűrő kancsók, vízlágyító sótabletta!

A Sófutár kft. tevékenysége: vízlágyító berendezések működéséhez szükséges nagytisztaságú, minőségi sótabletta, továbbá szűrőkancsók, szűrőbetétek, háztartási víztisztítók forgalmazása, kedvező áron, országos kiszállítással. BWT Clarosal, purAqua, osztrák minőség, 25 kg/zsák. Intsen Ön is búcsút a cipekedésnek, kiszállítjuk Önnek! A regeneráló só nagy nyomáson összepréselt tablettás kiszerelésben kapható. A regeneráló sótabletta folyamatosan oldódik, nem tömörödik össze, nem képez salakot, ezzel biztosítva a vízlágyító berendezés vezérlő egységéek hosszú eléttartamát. Regeneráláskor a gyantatölteten addig összegyűlt Ca és Mg ionokat a sóoldat lemossa és Na ionokra cseréli. Ezt nevezzük Ion cserés vízlágyításnak. Mikor kell utántölteni a vízlágyító regeneráló sótablettát? Amikor a regeneráló tartályban a regeneráló sótabletta szintje alacsonyabb, mint a sóoldaté. Ugyanis ezáltal a sófogyasztás csökkenthető, mivel bizonyos készülékek a regeneneráláshoz szükséges vízmennyiséget egy előre beállított magasságú úszó kapcsoló segítségével állítják be. A sótablettának legalább ezt a szintet el kell érnie, mivel így szorít ki annyi vizet amennyi a regeneráláshoz szükséges.

Vízszűr

Vízszűr

Az Agam vízszűrők teljesen egészséges, szennyeződésektől mentes ivóvízzel látják el az egész családot, sőt az irodákban és munkahelyeken is tökéletesen hasznosítható készülékek. Kifejezetten forma tervezettek és designosak, így minden konyhának ékes díszei lehetnek. tizenkétféle csodálatos színben érhetőek el, így mindenki megtalálhatja az ízlésvilágának megfelelőt. Másodpercek alatt tűzforró vízhez juthat a teájához vagy jéghideg vizet nyerhet egy meleg nyári napon hűsítő gyanánt. A készülékekkel pénzt, időt és energiát spórolhat meg.

Aquaenergy - ásványvíz akció

Aquaenergy - ásványvíz akció

Az Aqua Energy Kft. 2008. óta foglalkozik többféle márkájú palackos és ballonos ásványvíz, forrásvíz, lúgos ásványvíz, egészségmegőrző víz forgalmazásával, valamint házhozszállításával Budapesten és Pest megye bizonyos területein. Az általunk forgalmazott ballonos vizekhez, különböző típusú vízadagolókat, szódagépeket biztosítunk ügyfeleink számára, melyekhez szervízhátteret, gyors és megbízható kiszolgálást nyújtunk! Kínálatunkban mindenki megtalálhatja az igényeinek és elvárásainak legjobban megfelelő terméket, melyekhez kedvező árakat és folyamatos akciókat biztostunk! Keressenek minket bizalommal ügyfélszolgálatunk elérhetőségein!

Jászok Kincse, a lúgos ásványvíz

Jászok Kincse, a lúgos ásványvíz

Cégünk a Jászok Kincse lúgos ásványvízzel foglalkozik. Ez az ásványvíz a természetes ásványvizek csoportjába tartozik, aminek köszönhetően nagyon jó ízű és makro-és mikroelemekben gazdag, természetesen lúgos, jódtartalmú ásványvíz. Fontos a rendszeres folyadék fogyasztás, és az sem mindegy, hogy milyen vizet iszunk. A Jászok Kincse ? 700 mg/l összes sótartalmú, természetesen lúgos, pH ~ 8 értékű és 500 mg/l hidrogén karbonát tartalmú ásványvíz. Annak, aki szeretne egészségére ügyelni és rendszeresen sportol, vagy aktív mozgást végez, annak mindenképpen ajánljuk.

Szentkirályi ballonos víz - házhoz visszük!

Szentkirályi ballonos víz - házhoz visszük!

Egészséges, tiszta és kényelmes ? a ballonos víz praktikusan gondoskodik az Ön, munkatársai, és vendégei vízellátását. A Fejér Food Kft-nél azon dolgozunk, hogy ön minél kényelmesebben, minél egyszerűbben juthasson hozzá az egészséges, higiénikusan adagolható, biztonságosan fogyasztható ivóvízhez. Béreljen tőlünk ballonos ásványvíz automatát és bízza ránk a palackutánpótlás szállítását is! Személyre szabott szolgáltatással, nagy odafigyeléssel, tapasztalattal és kedvező árakkal várjuk megrendelőinket! Ballonos víz a legjobb áron! Több mint 10 éves tapasztalattal vállaljuk ballonos ásványvíz automaták értékesítésé t, bérbeadását. Ha szeretné vendégei, munkatársai vízellátását higiénikusan és praktikusan biztosítani, bízza ránk a vízszállítást! Személyes kapcsolattartással, kedvező árakkal várjuk!

Original Water

Original Water

Az Original Water 180 éves hagyományokat felhasználva egészséges, minőségi szomjoltókat forgalmaz. Természetes alapanyagok felhasználásával egészséges, kiváló minőségű ásványvizet, szikvizet, üdítő- és védőitalokat állítunk elő. Terméklistánkat folyamatosan bővítjük, hogy minden igényt kielégíthessünk. Vízadagoló automatáink a legmagasabb technológiával készülnek, így egészséges, megfelelő hőmérsékletű italkészlet áll folyamatosan rendelkezésre. Az általunk forgalmazott automatákat díjtalanul kiszállítjuk, a későbbiekben biztosítjuk a folyamatos karbantartást. Látogasson el honlapunkra, válasszon terméklistánkból, vegye fel velünk a kapcsolatot, a többi a mi dolgunk! Közel 30 éves tapasztalattal a pontos, igényes kiszolgálásban hiszünk. Keressen minket bizalommal, munkatársunk a legrövidebb időn belül felkeresi Önt!

Tuti menü