Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vízkezelés képes leírás - Ásványvíz.tlap.hu
részletek »

Vízkezelés - Ásványvíz.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: asvanyviz.tlap.hu » Vízkezelés
Keresés
Találatok száma - 15 db
Aquamánia

Aquamánia

Betegségeink 90%-át megisszuk! Tudja meg Ön is azt, amit nem mondanak el a csapvízről és az ásványvízről! Az ivóvizet csőhálózatba jutása előtt klórgázzal fertőtlenítjük, illetve hypót is használunk fertőtlenítésre.

Víztisztító készülékek

Víztisztító készülékek

Víztisztítással, víztisztító készülékekkel foglalkozom már néhány éve. Sokféle készülékkel, sokféle technológiával találkoztam az elmúlt években. Úgy döntöttem, hogy készítek egy oldalt, ahol -bevallom- valószínüleg szubjektíven, de megpróbálom összeszedni a víztisztítással kapcsolatos tapasztalataimat. A szubjektívitásomnak az az oka, hogy miután én is forgalmazok készülékeket, nem nagyon tudom függetleníteni magamat attól a ténytől, hogy én ezekben az általam forgalmazott készülékekben, ezekben a víztisztító technológiákban hiszek. Ugyanakkor ennek az oldalnak nem az a célja, hogy bármilyen víztisztító készüléket is eladjak Önnek, ezért például itt nem is fog ajánlattal találkozni, megrendelési lehetősége sincsen. Később majd találni fog néhány linket, ahol különböző víztisztító készüléket lehet jobban megismerni, esetleg megvásárolni, de nemcsak a saját honlapomon forgalmazott vízszűrőkhöz, hanem más, nekem konkurenciát jelentő készülékekhez is eljuthat ha érdekli a téma.

Aliterrakva

Aliterrakva

Szürés: a medence vizének mechanikai tisztítása. A tiszta, élvezhető (kórokozóktól mentes) vízminőség elérésének alapfeltétele, hogy a medence gépészeti rendszere megfelelően méretezett legyen, mely a adott víztömeget meghatározott időn belül (holttér mentesen) képes átforgatni és megszűrni. Ennek leghatékonyabb eszköze a megfelelően kiépített vízbevezetési- (padló- és v. oldalbefúvók) és vízelvezetési (fenékleereszto, szkimmer, vagy vízelvezeto vályu), valamint vízelvezetési rendszerbe kapcsolt un. homokszűrő - forgató berendezés.

Háztartási vízkezelés

Háztartási vízkezelés

A víz a legfontosabb életelemünk, az ivóvíz minősége ezért különösen fontos. Bár a vízművek által szolgáltatott víz nagy tisztasága és kifogástalan mikrobiológiai állapota megfelel a hatósági előírásoknak, időnként mégis szolgálhat meglepetésekkel. Ha szeretné ezeket elkerülni, és igazán fontos Önnek családja egészsége és kényelme, akkor gondoskodjon önállóan az ivóvíz házi vízkezeléséről.

Vízkezelés az állatkertekben

Vízkezelés az állatkertekben

Az egészséges élőhelyek kialakítása az állatkertekben a halak és más vízi állatok számára megbízható és modern vízkezelést igényel, mind sós- és édesvíz esetében. A ProMinent ozonfilt® és Bono Zon ózonelőállító berendezések a dulcometer mérő- és szabályozó technológiával és a dulcotest mérőszondákkal, valamint a Dulcodes UV-berendezésekkel alapját képezik az optimálisan kialakított szűrő- és fertőtlenítő rendszereknek az állatkerti vízkezelésben.

Elektromágneses vízkezelő készülék

Elektromágneses vízkezelő készülék

A vízművek Magyarország különböző területein különböző minőségű vizet szolgáltatnak attól függően, hogy milyen vízlelő hellyel rendelkeznek. A felszíni vizek általában lágyabbak, a mélyebbről nyert vizek keményebbek, ami a víz ásványi anyag tartalmában jelentkezik. Az eredetileg lágy esővíz a különböző kőzetrétegeken átszivárogva, fémsókat old ki. A vízben lévő ásványi anyagok, mint például a kalcium és a magnézium, az emberi szervezet számára értékesek, ugyanakkor az ezekből képződő vízkő nagy károkat okozhat például, épületgépészeti vezetékekben, háztartási készülékekben, vízzel érintkező berendezésekben. Nagyon sokat hallhatunk bojlerek és csaptelepekben okozott károkról, és arról, hogy vízkezelő készülék használata mellet, mennyivel kevesebb mosószert kell használni a háztartásban. A vízkő lerakódás eltömítheti a vezetéket, nagymértékben csökkentheti a keresztmetszetét, lényeges nyomáscsökkenést okoz. A mozgó alkatrészek erősen károsodnak és nagy energiaveszteség lép fel. Az már nem is kérdés, hogy a kemény vizet kezelni kell: inkább az, hogy hogyan.

Vízkezelés-vízlágyítás

Vízkezelés-vízlágyítás

A készülékben található különleges kiképzésű permanens mágnesek polarizálják az átáramló vizet és a benne lévő oldott ásványi anyagokat. Ennek hatására a kemény kalcit helyett sokkal puhább és apróbb kristályszerkezetű argonit képződik a mészkiválás során. A már korábban lerakódott vízkő fokozatosan leoldódik az aktivált víz hatására, cspán egy korrózió-gátló argonit film marad hátra. A bojlerek alján képződő lerakódások könnyen eltávolíthatók, a mészkőfoltok egyzserűen letörölhetők. A víz aktiváltsága hőmérséklettől függően 3-6 napig megmarad.

Komplex vízkezelés

Komplex vízkezelés

Kutatási munkánk célja természetes alapú adszorbensek és ioncserélők alkalmazi lehetőségeinek tanulmányozása az ivóvízben határérték feletti koncentrációban jelenlévő ammónium-, vas-, mangán- és arzénion, továbbá szervesanyag és bór eltávolítására. A kezdeti szakaszban az általunk kidolgozott eljárást terepi körülmények között vizsgáltuk, a laboratóriumi eredményekből kiindulva terveztünk egyre nagyobb és nagyobb berendezéseket. Az eredményeink alapján megaállapíthattuk, során azt tapasztaltuk, hogy a mintegy 350 m mélyről feljövő víz határértékéken felüli bórt és nátriumionokat is tartalmaz.

Otthoni víztisztítás

Otthoni víztisztítás

A Wellness Webáruházban olyan termékek közül válogathat, amelyek az Ön otthonába csempészik a wellness élményét, mindennapos használatuk elősegítik a test és lélek harmóniájának megteremtését, a wellness érzés átélését. Célunk az egészségmegőrző, szépségápolási termékek, magyar BIO- és natúrkozmetikumok elérhető áron való terjesztése mellett a wellness életmód bemutatása. Hasznos információkkal, tanácsokkal, ötletekkel szeretnénk segíteni egy boldogabb, egészségesebb élet kialakításában. Folyamatosan keressük a piacon megjelenő főleg magyar termékújdonságokat, módszereket, hogy minél előbb az egészséges életmódra nyitottak számára elérhetővé tegyük.

Hirdetés
Pi- víz és Pi- technológia

Pi- víz és Pi- technológia

16 éves szakmai tapasztalatunkkal természetes alapú termékekkel segítünk a mozgásszervi, keringési, kiválasztási, hormonális és emésztési problémák megoldásában és megelőzésében. Az a fontos, hogy minél szélesebb körben ismertek legyenek a tények, hogy az emberek tudjanak róla, hogy milyen fantasztikus dolog van a kezünkben. Üzletünkben helyben előállított, forrásvíz minőségű Pi-víz és lúgos víz kapható. De van például már Pi-olajunk és Pi- borunk is. A tervek között szerepel még hogy üzletünkben hamarosan kapható lesz Pi- méz, Pi- tej és Pi- sajt is. Reméljük, Önt is hamarosan vevőink között tudhatjuk. Ásványvíz? Pi- víz és Pi- technológia.

Italautomata

Italautomata

Italautomatával a mindennapok során gyakran összefutunk. Sokan is használják, mivel milyen jól esik egy gyors hűs ital elfogyasztása egy meleg nyári napon, vagy éppen egy meleg ital elfogyasztása a zord időben. Az oldalon minden olyan linket megtaláltok ami az Italautomata témakörrel kapcsolatos. Megpróbáltunk minden olyan témakört reprezentálni ami lényeges, az összes általunk ismert italautomata forgalmazót, szervizet összegyűjtöttük a számodra, jól szelektált dobozokban, ami lefedi a téma iránt való érdeklődést!

Platinus Aqua vízlágyító

Platinus Aqua vízlágyító

Képzelje el, hogy egy csodálatos alpesi kiránduláson vesz részt! Tiszta, kék égbolt, körben csodás hegyek, zöldellő fennsíkok. A túra alatt igencsak megszomjazott. Egyszer csak megpillant egy csillogó, kristálytiszta vizű magashegyi forrást. Megtölti a kulacsát, majd - a természet lágy ölén - élvezettel kortyolgatja el a finom, éltető nedűt... A kristálytiszta vizet előállító Platinus Aqua víztisztító készüléket munkatársaink egy óra alatt üzembe helyezik az Ön konyhájában. Ez a fordítottozmózis-technológiával működő, mosogatószekrénybe építhető, tárolótartállyal és külön csappal ellátott vízszűrő berendezés automatikusan működik, így a használat során Önnek mindössze egyetlen feladata marad: megnyitni a csapot ahhoz, hogy tiszta vízhez jusson.

Vízszűrő kancsók, vízlágyító sótabletta!

Vízszűrő kancsók, vízlágyító sótabletta!

A Sófutár kft. tevékenysége: vízlágyító berendezések működéséhez szükséges nagytisztaságú, minőségi sótabletta, továbbá szűrőkancsók, szűrőbetétek, háztartási víztisztítók forgalmazása, kedvező áron, országos kiszállítással. BWT Clarosal, purAqua, osztrák minőség, 25 kg/zsák. Intsen Ön is búcsút a cipekedésnek, kiszállítjuk Önnek! A regeneráló só nagy nyomáson összepréselt tablettás kiszerelésben kapható. A regeneráló sótabletta folyamatosan oldódik, nem tömörödik össze, nem képez salakot, ezzel biztosítva a vízlágyító berendezés vezérlő egységéek hosszú eléttartamát. Regeneráláskor a gyantatölteten addig összegyűlt Ca és Mg ionokat a sóoldat lemossa és Na ionokra cseréli. Ezt nevezzük Ion cserés vízlágyításnak. Mikor kell utántölteni a vízlágyító regeneráló sótablettát? Amikor a regeneráló tartályban a regeneráló sótabletta szintje alacsonyabb, mint a sóoldaté. Ugyanis ezáltal a sófogyasztás csökkenthető, mivel bizonyos készülékek a regeneneráláshoz szükséges vízmennyiséget egy előre beállított magasságú úszó kapcsoló segítségével állítják be. A sótablettának legalább ezt a szintet el kell érnie, mivel így szorít ki annyi vizet amennyi a regeneráláshoz szükséges.

Vízszűr

Vízszűr

Az Agam vízszűrők teljesen egészséges, szennyeződésektől mentes ivóvízzel látják el az egész családot, sőt az irodákban és munkahelyeken is tökéletesen hasznosítható készülékek. Kifejezetten forma tervezettek és designosak, így minden konyhának ékes díszei lehetnek. tizenkétféle csodálatos színben érhetőek el, így mindenki megtalálhatja az ízlésvilágának megfelelőt. Másodpercek alatt tűzforró vízhez juthat a teájához vagy jéghideg vizet nyerhet egy meleg nyári napon hűsítő gyanánt. A készülékekkel pénzt, időt és energiát spórolhat meg.

Tener Aqua Kft

Tener Aqua Kft

Megtisztítaná az otthoni csapvizet a nehézfémektől, kórokozóktól és egyéb szennyeződésektől? A körzeti ivóvíz arzéntalanításra szorul? Ezekben az esetekben az otthoni víztisztító berendezés fog tökéletes megoldást nyújtani. A vízkezelésnek számos professzionális módja van (pl. vastalanítás, csírátlanítás, sótalanítás) és mi mindegyikben szakértői segítséget nyújtunk. Akár 3 év garanciát biztosítunk az általunk biztosított termékekre. Keressen minket bizalommal akkor is, ha vízlágyító berendezésre vagy szervizelésre lenne szüksége!

Tuti menü